Docenten

Het docententeam van de Sound Community bestaat uit gedreven, professionele popmusici met veel podiumervaring. Voor ons team is het belangrijk dat de leerling plezier beleeft aan het maken van muziek.

Proefles aanvragen
Alexander Bergmann

Alexander Bergmann

Drums
Amsterdam & Rotterdam

Oprichter van Sound Community.
Band: HHB international
Opleiding: Rockacademie, Tilburg

Alexander is een strakke drummer en een teamplayer. Hij vindt het belangrijk dat het gezellig is in zijn band, want zo kan je beter muziek maken. Met deze gedachte geeft hij zijn drumlessen.

Teun Dillisse

Teun Dillisse

Piano
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2019

Bands: Rondé & Naaz

Opleiding: CODARTS Popacademie, Rotterdam


Teun Dillisse (24), heeft gestudeerd op het conservatorium van Rotterdam. Als toetsenist speelt hij bij verschillende artiesten zoals Rondé & Naaz. Daarnaast schrijft Teun liedjes samen met andere muzikanten in zijn eigen studio.

Mark Snijders

Mark Snijders

Keyboards, DJ en Producing
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2012.

Bands/acts: Play me a memory, Bikini Blues Band, etc.

Mark is naast toetsenist, ook producer en heeft een aantal hits op zijn naam staan in binnen- en buitenland. Hij is creatief, zeer muzikaal en brengt dat graag over aan zijn leerlingen.

Floris Bosma

Floris Bosma

Gitaar
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2021


Floris is een veelzijdige gitarist met een grote passie voor de elektrische gitaar. Hij heeft jarenlang in bands gespeeld en is nu naast het lesgeven veel actief in de studio. Omdat hij van veel genres houdt kan hij met elke leerling uit de voeten. Hij is vriendelijk, flexibel en geduldig.

Erik van Schoonhoven

Erik van Schoonhoven

Gitaar
Rotterdam

Bands: Erik Reino, Artiest met werk onder eigen naam, YouTuber, blogger, songwriter, muziekleraar/coach.

Opleiding: HBO, Conservatorium Haarlem.

Erik is een veelzijdige muzikant met eindeloos veel muzikale interesses. Zijn hoofdinstrument is de gitaar, maar weet ook de weg te vinden met o.a. zingen, piano, basgitaar en de ukelele. Deze muzikale duizendpoot kan je uiteraard leren hoe je gitaar moet spelen, maar kan je ook helpen bij hoe je bijvoorbeeld je eigen liedje kunt schrijven, of hoe je samen met je instrument kunt zingen. Erik kijkt altijd naar welke persoon hij voor zich heeft. Iedere leerling is uniek, en maakt een eigen ontwikkeling mee, dus geen enkele les is twee keer hetzelfde.

Dennis Kolen

Dennis Kolen

Gitaar & basgitaar, singer-songwriting cursussen
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2012.

Bands: Dennis Kolen (singer-songwriter), Simon and Garfunkel Acoustic en HHB International.

Dennis is naast gitarist, een singer-songwriter en heeft al 11 solo-albums uitgebracht. Hij treedt regelmatig op. Hij geeft zijn leerlingen veel ruimte om aan te geven wat ze willen leren.

Misha Wong

Misha Wong

Zang
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2018.

Bands: Mayin

Opleiding: CODARTS Popacademie Rotterdam

Misha Wong; een muzikant met twee benen in het vak, het liefst op de planken. Naast performer ook zangdocent. Ze is onze zangdocent, maar kan ook helpen met begeleiding op gitaar en piano. Als klein kind begon ze met muziek maken en ze is die drive nooit verloren. Ze wil het graag overbrengen aan haar leerlingen. Misha is afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam.

Nicole van Hulst

Nicole van Hulst

Zang
Rotterdam

Geeft les bij Vocal Center sinds 2016

Bands/acts: o.a. dinnershows en backing vocals bij diverse artiesten in Nederland.
Opleiding: Dutch Academy of Performing Arts en opleiding tot vocal coach bij Vocal Center
Genre: pop, rock, jazz en musical.

Nicole is een all-round zangeres/artiest en deelt graag haar ervaringen om haar leerlingen verder te helpen met zingen. Het maakt niet uit of je beginner of professional bent. Leerlingen coachen, enthousiasmeren en verder helpen, is wat ze het allerliefste doet. Kijk voor meer informatie op www.vocalcenter.nl

Jasper Courtens

Jasper Courtens

Drums
Amsterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2015.

Bands/acts: Latoya London, Rita Zipora, Michelle Courtens, en velen anderen. Drummania.nl

Opleiding: Musicians Institute, Los Angeles (USA)

Jasper is creatief en altijd zeer positief. Hij heeft gestudeerd met de beste drummers van de wereld op het beroemde Musicians Institute in Los Angeles (USA). Al zijn kennis en ervaring heeft hem gemaakt tot wat hij nu is. Een topdrummer die leerlingen kan inspireren.

Teun Beurskens

Teun Beurskens

Gitaar
Amsterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2022

Teun speelde veel in theater, op de radio en op poppodia. Hij schreef daarvoor vooral eigen materiaal, dus naast gitaar leren spelen kan hij je ook helpen met het schrijven van je eigen liedjes. Hij is een geduldige docent, die het belangrijk vindt om plezier te hebben in het bespelen van je instrument, terwijl hij er ook voor zorgt dat je er steeds beter in wordt.

Martijn van Ditshuizen

Martijn van Ditshuizen

Saxofoon
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2022

Opleiding: Codarts conservatorium Rotterdam

Martijn studeert aan het conservatorium van Rotterdam en is een echte allrounder met evenveel ervaring in pop, als in jazz en klassiek. Door de jaren heen speelde hij in grote orkesten, kleine (cover)bands, met DJ’s en alles daar tussenin. Tijdens het lesgeven heeft hij veel aandacht voor wat de leerling leuk vindt en graag wil leren, om de relatie tussen leerling en instrument vanaf het begin af aan compleet te bouwen op plezier en nieuwsgierigheid.

Nathanael Jusia

Nathanael Jusia

Piano & Keyboard
Amsterdam & Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2021

Bands: Third Party

Nathanaël Jusia begon als drummer en kreeg les van een van de docenten van de Sound Community. De passie sloeg over en hij begon steeds meer instrumenten te leren waaronder ook piano. Nathanaël componeert en produceert inmiddels voor tv documentaires, korte films en speelt in zijn neo soul/hip hop band Third Party.

Noah Noordzee

Noah Noordzee

Piano
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2022

Noah studeert songwriting aan het Rotterdams conservatorium waar hij al zijn nummers op piano schrijft en zelf zingt. Vanaf kinds af aan lag zijn passie al bij de combinatie van spelen en zingen waardoor hij traditionele pianolessen lastig vol vond te houden. Door zelf nummers te schrijven en zichzelf op de piano te begeleiden is Noah er pas echt achter gekomen hoe de piano in elkaar zit. In de lessen wil hij graag op zoek gaan naar de connectie die de leerling met de piano heeft en daarop inspelen.

Sebastiaan de Waard

Sebastiaan de Waard

Drums
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2023.

Bands: Hermes House Band

Sebastiaan is een jonge drummer die speelt in de Hermes House Band waar hij veel optredens mee heeft in het binnen- en buitenland zoals in Dubai en Bangkok. Hij geeft actief les waar de leerlingen dan ook actief en met plezier meedoen om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

Auke de Vries

Auke de Vries

Drums
Rotterdam

Geeft drumles sinds 2020, in 2023 gestart bij Sound Community.

Bands: oa SULTAN., NOHMI, Jong Metropole

Gestudeerd aan Codarts, Guildhall School of Music en Conservatorium van Amsterdam

Auke is een veelzijdige drummer die optredens doet door het hele land in genres uiteenlopend van jazz tot punk. Bij de lessen van Auke staat een persoonlijke benadering centraal waarbij hij uitgaat van de muzieksmaak en leervoorkeur van de leerling.      

Adriaan Koster

Adriaan Koster

Drums
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2023

Opleiding: Codarts jazz departement

Adriaan is een jonge enthousiaste drummer die al sinds zijn achtste drumt. Hij studeert aan het conservatorium Codarts in Rotterdam.
Begaan met zowel rock, pop als jazz treedt hij op met zowel met zijn jazz quintet als met zijn rock band. Hij staat met net zoveel energie voor de klas als dat hij achter het drumstel zit, neemt alle tijd voor de leerling en geeft op een veelzijdige manier les.

Jaco Oskam

Jaco Oskam

Gitaar
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2022

Jaco Oskam is een gitarist en singer-songwriter. Hij studeert op het conservatorium van Rotterdam en speelt gitaar in de band van o.a. JOLENE. Ook maakt hij muziek als Jaco Falcon en treedt hij veel op met zijn eigen band.