Docenten

Het docententeam van de Sound Community bestaat uit gedreven, professionele popmusici met veel podiumervaring. Voor ons team is het belangrijk dat de leerling plezier beleeft aan het maken van muziek.

Alexander Bergmann

Alexander Bergmann

Drums
Amsterdam & Rotterdam

Oprichter van Sound Community.
Band: HHB international
Opleiding: Rockacademie, Tilburg

Alexander is een strakke drummer en een teamplayer. Hij vindt het belangrijk dat het gezellig is in zijn band, want zo kan je beter muziek maken.  Met deze gedachte geeft hij zijn drumlessen.

Roy Gielesen

Roy Gielesen

Drums
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2013.
Bands: o.a. Loque, Ming's Pretty Heroes en Marutyri
Opleiding: CODARTS Popacademie, Rotterdam

Roy is een getalenteerde drummer die veel optreedt in binnen- en buitenland. Hij geeft les met passie en energie en zorgt ervoor dat zijn leerlingen worden uitgedaagd.

Frederik Christ

Frederik Christ

Piano
Rotterdam

Geeft les bij Sound Community sinds 2021

Frederik is een gevarieerde muzikant die ervaring heeft met piano, zang en het schrijven van muziek. Hij kan je zeer goed helpen bij het leggen van solide fundament voor klassiek en pop piano. In de lessen staan liedjes spelen centraal en wil Frederik graag samen met de leerling opzoek naar muziek die hem of haar inspireert om verder te gaan met piano!

Teun Dillisse

Teun Dillisse

Piano
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2019

Bands: Rondé & Naaz

Opleiding: CODARTS Popacademie, Rotterdam


Teun Dillisse (24), heeft gestudeerd op het conservatorium van Rotterdam. Als toetsenist speelt hij bij verschillende artiesten zoals Rondé & Naaz. Daarnaast schrijft Teun liedjes samen met andere muzikanten in zijn eigen studio.

Ilan Bedner

Ilan Bedner

Piano
Rotterdam

Ilan groeide op in een familie van violisten. Al op 5-jarige leeftijd leerde hij cello spelen en op zijn 8e begon hij met piano. Hij studeerde 2 jaar compositie aan het conservatorium van Amsterdam, voordat hij naar Rotterdam verhuisde om aan de universiteit te studeren. Op het moment schrijft hij veel verschillende soorten muziek, van klassieke theaterstukken tot elektronische pop.

Mark Snijders

Mark Snijders

Keyboards, DJ en Producing
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2012.

Bands/acts: Play me a memory, Bikini Blues Band, etc.

Mark is naast toetsenist, ook producer en heeft een aantal hits op zijn naam staan in binnen- en buitenland. Hij is creatief , zeer muzikaal en brengt dat graag over aan zijn leerlingen.

Floris Bosma

Floris Bosma

Gitaar
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2021


Floris is een veelzijdige gitarist met een grote passie voor de elektrische gitaar. Hij heeft jarenlang in bands gespeeld en is nu naast het lesgeven veel actief in de studio. Omdat hij van veel genres houdt kan hij met elke leerling uit de voeten. Hij is vriendelijk, flexibel en geduldig.

Erik van Schoonhoven

Erik van Schoonhoven

Gitaar
Rotterdam

Bands: Erik Reino, Artiest met werk onder eigen naam, YouTuber, blogger, songwriter, muziekleraar/coach.

Opleiding: HBO, Conservatorium Haarlem.

Erik is een veelzijdige muzikant met eindeloos veel muzikale interesses. Zijn hoofdinstrument is de gitaar, maar weet ook de weg te vinden met o.a. zingen, piano, basgitaar en de ukelele. Deze muzikale duizendpoot kan je uiteraard leren hoe je gitaar moet spelen, maar kan je ook helpen bij hoe je bijvoorbeeld je eigen liedje kunt schrijven, of hoe je samen met je instrument kunt zingen. Erik kijkt altijd naar welke persoon hij voor zich heeft. Iedere leerling is uniek, en maakt een eigen ontwikkeling mee, dus geen enkele les is twee keer hetzelfde.

Dennis Kolen

Dennis Kolen

Gitaar & basgitaar, singer-songwriting cursussen
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2012.

Bands: Dennis Kolen (singer-songwriter), Simon and Garfunkel Acoustic en HHB International.

Dennis is naast gitarist, een singer-songwriter en heeft al 11 solo-albums uitgebracht. Hij treedt regelmatig op. Hij geeft zijn leerlingen veel ruimte om aan te geven wat ze willen leren.

Joren Sterk

Joren Sterk

Gitaar
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2015

Bands: The Pendulum's motion, Out of Control en Abee

Opleiding: CODARTS Popacademia, Rotterdam

Joren is een veelzijdig gitarist en speelt in verschillende bands. Hij is een bevlogen docent en leert zijn leerlingen moderne popliedjes te spelen.

Max Groenen

Max Groenen

Trompet
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2016.

Bands/acts: Hermes House Band, MTM Hornsection, Sheets4Horns, etc.

Opleiding; Conservatorium, Haarlem

Max is een podiumbeest en is regelmatig op de nederlandse poppodia te vinden. Naast het lesgeven is hij een ondernemer en heeft hij Sheets4Horns opgezet.

Pieter Ubbels

Pieter Ubbels

Saxofoon
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2017
Bands/acts: o.a. Docktail, Subes, Dope gezinde gemeente (Pierre van Duijl), HHB international
Opleiding: Conservatorium, Rotterdam

Pieter is een waanzinnige saxofonist met veel ervaring. Hij treedt al jaren op in binnen en buitenland. Hij kan leerlingen leren hoe het is om saxofonist te zijn in een band. Pieter heeft geduld met zijn leerlingen en creëert een fijne sfeer in de les.

Misha Wong

Misha Wong

Zang
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2018.

Bands: Mayin

Opleiding: CODARTS Popacademie Rotterdam

Misha Wong; een muzikant met twee benen in het vak, het liefst op de planken. Naast performer ook zangdocent. Ze is onze zangdocent, maar kan ook helpen met begeleiding op gitaar en piano. Als klein kind begon ze met muziek maken en ze is die drive nooit verloren. Ze wil het graag overbrengen aan haar leerlingen. Misha is afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam.

Nicole van Hulst

Nicole van Hulst

Zang
Rotterdam

Geeft les bij Vocal Center sinds 2016

Bands/acts: o.a. dinnershows en backing vocals bij diverse artiesten in Nederland.
Opleiding: Dutch Academy of Performing Arts en opleiding tot vocal coach bij Vocal Center
Genre: pop, rock, jazz en musical.

Nicole is een all-round zangeres/artiest en deelt graag haar ervaringen om haar leerlingen verder te helpen met zingen. Het maakt niet uit of je beginner of professional bent. Leerlingen coachen, enthousiasmeren en verder helpen, is wat ze het allerliefste doet. Kijk voor meer informatie op www.vocalcenter.nl

Loes Worm

Loes Worm

Zangcoach
Amsterdam

Geeft les bij Vocal Center

Podiumervaring/Acts: Backing Vocalist Orkest van de KoninklijkeLuchtmacht, Zangeres in Musical/Theaterproducties bij Stage Entertainment;Cabaret, My Fair Lady, Evita, Kruimeltje, Les Misérables, Mamma Mia, BillyElliot.

Opleiding: Hoge school voor de Kunsten, Tilburg (2002-2006) enopleiding tot Vocal Coach bij Vocal Center

Genre: Pop, Musical, Nederlandstalig (tekstinterpretatie)

 

Loes heeft deafgelopen 10 jaar in grote musical/theaterproducties gezongen en is tevensbacking vocalist geweest. Loes kenmerkt zich door haar perfectionisme enstreeft ernaar om het maximale uit de stem te halen d.m.v. Vocal Essence. Mededankzij haar zang, acteer en theaterervaring, weet ze met veel enthousiasme deperformance van een vocalist naar een hoger level te tillen. Ben jeprofessioneel zanger/zangeres, zing je in een band of sta je in eenmuziek/theaterproductie? Of ben je amateur en houd je van zingen? Wil je jezelfontwikkelen of wil je een auditie voorbereiden? Schroom niet en kom eens langs.

https://www.vocalcenter.nl/zangcoaches/loes-worm/

Jasper Courtens

Jasper Courtens

Drums
Amsterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2015.

Bands/acts: Latoya London, Rita Zipora, Michelle Courtens, en velen anderen. Drummania.nl

Opleiding: Musicians Institute, Los Angeles (USA)

Jasper is creatief en altijd zeer positief. Hij heeft gestudeerd met de beste drummers van de wereld op het beroemde Musicians Institute in Los Angeles (USA). Al zijn kennis en ervaring heeft hem gemaakt tot wat hij nu is. Een topdrummer die leerlingen kan inspireren.

Proefles aanvragen