Lesmethode

Niet lezen, maar DOEN!
Bij de Sound Community is het belangrijk dat de leerling enthousiast wordt van muziek maken en dat men lol heeft in het bespelen van het instrument. Daarom ligt de nadruk bij onze methode op meespelen met muziek, ontdekken van je instrument en samenspelen in de vorm van bandjes.


"De Sound Community heeft mij zoveel plezier gebracht en nu kan ik met volle vertrouwen de drums bespelen!" - Oud-leerling


Leerlingen spelen mee met popliedjes die toepasselijk zijn voor hun niveau op dat moment. Zodra zij het liedje onder de knie hebben, wordt het gefilmd en geplaatst op een besloten Facebook groep van andere ouders en leerlingen van de Sound Community. Mocht u geen Facebook hebben, is het natuurlijk mogelijk om de filmpjes te ontvangen via de mail. Je leert van elkaar en dit is een mooi momentopname van de voortgang van de leerling.


Ter afsluiting van een heerlijk muzikaal jaar, organiseren wij een voorspeelconcert, zowel in Rotterdam als Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen meemaken hoe het is om op te treden voor publiek. Het podium-gevoel is het mooiste dat er is. Dit geven wij graag aan de leerlingen mee. Een avond boordevol optredens van leerlingen, lekkere borrelhapjes, en gegarandeerd plezier!

Afgelopen jaren waren de voorspeelconcerten een groot succes (video's).  

Jaar USB-stick

Van de opgenomen filmpjes (van liedjes) die op de Sound Community page staan, wordt uiteindelijk voor iedere leerling een USB-stick gemaakt. 

Dit gebeurt meestal aan het einde van een lesjaar. Zo heeft de leerling een mooi jaaroverzicht van zijn/haar progressie. 

De kosten voor de jaar-USB zijn 10 euro per exemplaar. Nabestellen is mogelijk via info@soundcommunity.nl

Proefles aanvragen